Det här är Studio Thofelt

Hej och välkommen!

Jag heter Anna Thofelt och det är jag som designar och tillverkar alla handgjorda produkter som finns på hemsidan.

Innan jag startade hemsidan fick jag ofta frågor om pris på tavlor och andra produkter. Jag ville göra det så enkelt som möjligt för mina kunder, och skapade därför denna webshop, vilket har resulterat i en bra översikt på vad jag tillverkar och vad jag kan erbjuda dig.

Alla produkter är handgjorda och skapade i material av hög kvalitet. De grafiska trycken håller gallerikvalitet och det trä som används till alla personliga namnskyltar är FCI-märkt medan färgen jag använder är av det underbara märket Laura Ashley.

Konst och skapande är något som alltid intresserat mig och jag har min grundutbildning i gymnasiets estetiska linje Konst och form. Förutom det är hästar min stora passion och jag driver förutom denna webshop även en smyckesbutik där jag tillverkar personliga och unika smycken för hästälskare. Ta gärna en titt på Tail by T.

Jag har alltid varit full med idéer och har ett brett spektrum. Jag är perfektionist och släpper aldrig ett arbete innan jag är helt nöjd. Jag hoppas att det i varje sak jag skapat syns att det är gjort med kärlek. 

Välkommen 

 

Nyhetsbrev

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.